Vastuullinen liiketoiminta

Tikli Groupilla

Otamme toiminnassamme huomioon niin ihmiset kuin yhteiskunnan, ympäristön ja järkevän, taloudellisen toimintatavan. Näin toimimalla varmistamme, että työpaikat säilyvät jatkossakin toimintapaikkakunnillamme luoden hyvinvointia alueemme asukkaille.

 

Yhteiskuntavastuu

Tikli Group tytäryhtiöineen on turvallinen ja hyvä työpaikka. Olemme panostaneet työturvallisuuteen viime vuosina merkittävästi, mistä kertoo esimerkiksi hyvin vähäinen työtapaturmien määrä. Olemme pidetty työnantaja, jonka tehtävissä vietetään pitkiä työuria.

Haluamme tukea alueemme kolmannen sektorin toimijoita, kuten urheiluseuroja ja hyväntekeväisyysjärjestöjä. Näemme, että toiminta-alueen elinvoima ja elinvoimainen yhteisö on niin yrityksen kuin työntekijöidemme etu.

tikli veto yhteistyö yhteiskuntavastuu
 

Ympäristövastuu

vastuullisuus alumiinibriketit ymparistoTikli tikkaat, telineet ja muut rakentamisen tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä ja kestäviä tuotteita. Useille tuotteillemme on myönnetty avainlippu. Tikli tuotteet valmistetaan Vimpelissä Suomessa laadukkaiksi ja kestäviksi. Tiklin tikastuotteet ovat pitkäikäisiä ja korjattavia. Tuotteisiin saa meiltä myös varaosia, jolloin niiden käyttöikää voi kasvattaa.

Valmistuksessa käytämme vähähiilistä raaka-ainetta. Käytämme suomalaisten pursotuslaitosten alumiiniprofiileja, jolloin meillä on mahdollisuus valita mahdollisimman vähähiilinen materiaali tuotteisiimme.

Rakentamisen tuotteissa, kuten Pontti-ikkunat ja ovet sekä julkisivuratkaisut, etsimme aina asiakkaan kohteeseen parhaiten soveltuvimmat, vaatimustenmukaiset ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Pystymme valitsemaan materiaalit hiilijalanjälkivaatimusten mukaisesti.

Kierrätämme kaiken valmistuksessa syntyvän hukan ja ylijäämän. Pyrimme energiatehokkuuteen ja -omavaraisuuteen. Olemme investoineet energiatehokkuuteen muun muassa rakentamalla Sastamalan toimipisteeseen aurinkovoimalan.

 

Taloudellinen vastuu

vastuullisuus alumiinibriketit talousPyrimme kaikilla toimipisteillämme käyttämään paikallisia yhteistyökumppaneita. Näin toimimalla varmistamme veroeurojen pysymisen toiminta-alueella mutta myös mahdollisten kuljetusten pienemmät hiilijalanjäljet.

Kumppanivalinnoissa olemme tarkkoja, ja valitsemmekin vastuullisesti toimivia, saman arvopohjan omaavia raaka-ainetoimittajia. Haluamme olla myös vastuullinen kumppani omille asiakkaillemme.

Noudatamme toiminnassamme Code of conductia. Toimintaamme ohjaavat lisäksi ISO 9001 ja 14001 -sertifikaattien vaatimustenmukaisuus.